top of page

tir. 09. apr.

|

Advokatfirmaet Wikborg Rein

Hvordan finne seg selv i kraftbransjen?

Ung i Fornybar inviterer til fysisk samling med spennende panelsamtale etterfulgt av uformell mingling. På arrangement tar vi for oss hvordan det er å ha en karriere i kraftbransjen. Vi har samlet et panel av unge fagpersoner og ledere som vil dele sine personlige erfaringer, refleksjoner og råd.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hvordan finne seg selv i kraftbransjen?
Hvordan finne seg selv i kraftbransjen?

Tid og sted

09. apr. 2024, 16:30 CEST

Advokatfirmaet Wikborg Rein, Dronning Mauds gate 11, 0250 Oslo

Om arrangementet

Programmet

Er du ung profesjonell i fornybarsektoren, og lurer på hvordan man kan skape en god karriere i bransjen? Ønsker du å utforske mulighetene og utfordringene som følger med å jobbe i en bransje som stadig utvikler seg?

Kraftbransjen kan oppleves som litt tung og konservativ. Det gjør at det kan være krevende å være ny og ung i bransjen. Det kan både være utfordrende å vite hvilken rolle man skal ha og hvordan tilpasse seg ny leder eller nytt arbeidsmiljø. Samtidig kan karriereveien fremover være vanskelig å se for seg, med både små og store valg og tilfeldigheter på veien. Ønsker man å bli leder eller fagekspert – eller noe helt annet? Hvilke muligheter finnes, og hva er viktige å fokusere på?

Vi inviterer deg til en spennende kveld hvor vi går tett på det karrieremessige og personlige aspektet ved å være en del av fornybarbransjen. Vi har samlet et panel av unge fagpersoner og ledere som vil dele sine personlige erfaringer, refleksjoner og råd om veien til suksess i denne dynamiske sektoren.

Utforsk hvordan det er å være en del av den grønne revolusjonen og hvordan du kan forme din karriere i et felt som spiller en avgjørende rolle i kampen mot klimaendringer. Enten du er nyutdannet eller allerede har jobbet en stund i bransjen, vil denne kvelden gi deg verdifull innsikt og inspirasjon til din egen karrierevei.

Dette arrangementet er en unik nettverksmulighet til å koble deg med likesinnede og etablerte unge fagpersoner i fornybarbransjen. Vi håper du vil bli inspirert, utveksle erfaringer og bygge nettverk med andre unge i bransjen. Sørg for å melde deg på i dag for å sikre din plass (begrenset antall).

Vi håper å se seg på arrangementet den 9.april!

Dato: 9.april 2024

Tid: Dørene åpner 1630. Faglige arrangementet varer fra  1700– 1830, etterfulgt av minglig.

Sted: Wikborg Rein, Dronning Mauds gate 11, 0250 Oslo.

Antall plasser: 90 stk

Agenda

  • Velkommen v/ partner og spesialist innen fornybar energi i advokatfirmaet Wikborg Rein
  • Panelsamtale med Espen Erdal, VP Business Development i Magnora, Tiril Norvoll, Seksjonssjef i Reguleringsmyndigheten for Energi og Chul Christian Aamodt, kommersiell leder for bransjemediet Europower. Samtalen blir ledet av UiFs styreleder Elise Horn, konserndirektør for konsernutvikling i Hafslund.
  • Diskusjon og spørsmål fra salen

Dele dette arrangementet

bottom of page