top of page

UNG I FORNYBAR

Ung i Fornybar (UiF) ble stiftet som forening i januar 2020.

 

Foreningens formål er å være et forum og en møteplass for unge som arbeider innen fornybarsektoren på tvers av fag- og yrkesbakgrunn.

Foreningen vil holde nettverkssamlinger, foredrag og liknende aktiviteter.
 

Foreningen skal også arbeide for å fremme nordisk og internasjonalt samarbeid på området.

Målgruppen er personer under 40 år som arbeider med fornybar energi.

Vedtekter

Initiativtagere

Energi Norge.png
thumbnail_DNB markets.png
DNV GL.png
Haavind svart.png
norsk vind.png
Scatec_logo_RGB (1).png
statkraft.png
thommessen.png
Wiersholm svart.png
WR.png
Initiativtagere

Styret

9fe944306cfc435197937b63be5f47ff.jpg

Cathrine Åsegg Hagen

Cathrine jobber som rådgiver innen fagområdet strømmarked, og er ansvarlig for å utvikle og drifte ulike kurs, konferanser, forskningsprosjekter og publikasjoner. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet i fem år med regulering av sluttbrukermarkedet for strøm i Reguleringsmyndigheten for energi i NVE.

Elise Foss.jpg

Elise Horn

Elise leder strategiavdelingen Hafslund Eco. Der jobber hun primært med å utvikle og implementere konsernets strategi

Hun har tidligere jobbet i konsulentselskapet Arkwright og er utdannet sivilingeniør fra Industriell Økonomi på NTNU.

Profilbilde - Espen Erdal.png

Espen Erdal

Espen jobber i fornybar-avdelingen til DNV GL, i Oslo. Her jobber han primært med fornybar-prosjekter innen vindkraft, hvor transaksjonstøtte (Due Diligence) og byggeoppfølging i Norden utgjør størsteparten av hverdagen. I tillegg jobber han med forretningutvikling innen DNV GL’s brede portefølje av tjenester innen energi. Espen har 7 års arbeidserfaring, og er utdannet sivilingeniør fra NTNU. 

DSC_0024.JPG

Rachel Spiegel

Rachel Spiegel er Wind Business Lead i Nord-Europa i DNV Energy Systems, og er basert i Oslo. Hennes erfaring er hovedsakelig innen technical due diligence og byggeoppfølging av vindprosjekter på vegne av långivere, investorer og eiere. Opprinnelig fra USA, studerte hun ved UC Berkeley og NTNU og har jobbet på det nordiske markedet siden 2014.

JAL.jpg

John Amund Lund

John Amund er faglig ansvarlig for vindteknikk i Norsk Vind og har vært involvert i utvikling, bygging og drift av flere vindkraftanlegg i innland og utland.

Merete.jpg

Merete Myrmo

Merete jobber med grønne investeringer som Investment Manager in Aker Horizons. Hun kommer fra stillingen Director M&A and Commercial i SN Power hvor hun jobbet med utvikling av vann, sol og vindkraft. Før det jobbet hun 7 år i SEB Investment Banking med M&A og gjeldsfinansiering. Hun er utdannet siviløkonom med MSc i Finance fra NHH og har CEMS Master i International Management fra NHH og HEC Paris.

Leif Skorge.jpg

Leif Skorge

Leif jobber med utvikling av fornybar-prosjekter i Scatec, med særlig fokus på industri, off-grid segmentet og energilagring. Han har tidligere jobbet som rådgiver i Multiconsult og er utdannet ingeniør og økonom fra Australia.

henrik-fabian-torgrimsby.jpg

Henrik Fabian Torgrimsby

Henrik er advokat i Thommessen der han hovedsakelig jobber med utbyggingsprosjekter. Han har omfattende erfaring med utbygging av fornybar energi i Norge og han bistår norske leverandører med offshorevindkraftprosjekter i utlandet. 

Svanhild_Vesterheim_H.jpg

Svanhild Vesterheim

Svanhild er advokat i Wiersholm med 7 års erfaring. Hun arbeider til daglig med fornybar energi med hovedvekt på utarbeidelse og forhandling av kontrakter, regulatorisk rådgivning, risikovurderinger, løpende kontraktshåndtering og transaksjoner innenfor vannkraft, vindkraft og fjernvarme.

Styret
bottom of page