top of page

UNG I FORNYBAR

Ung i Fornybar (UiF) ble stiftet som forening i januar 2020.

 

Foreningens formål er å være et forum og en møteplass for unge som arbeider innen fornybarsektoren på tvers av fag- og yrkesbakgrunn.

Foreningen vil holde nettverkssamlinger, foredrag og liknende aktiviteter.
 

Foreningen skal også arbeide for å fremme nordisk og internasjonalt samarbeid på området.

Målgruppen er personer under 40 år som arbeider med fornybar energi.

Vedtekter

Initiativtagere

Energi Norge.png
thumbnail_DNB markets.png
DNV GL.png
Haavind svart.png
norsk vind.png
Scatec_logo_RGB (1).png
statkraft.png
thommessen.png
Wiersholm svart.png
WR.png
Initiativtagere

Styret

Elise Foss.jpg

Elise Horn

Elise leder strategiavdelingen Hafslund Eco. Der jobber hun primært med å utvikle og implementere konsernets strategi

Hun har tidligere jobbet i konsulentselskapet Arkwright og er utdannet sivilingeniør fra Industriell Økonomi på NTNU.

Andreas Russwurm_H.jpg

Andreas Russwurm

Andreas jobber som advokatfullmektig i Wiersholm. Han jobber hovedsakelig med regulatorisk rådgivning, kontrakter og transaksjoner innen fornybar energi, og bistår særlig innen sektorer som vannkraft, vindkraft, fjernvarme, havvind og elbillading.

Portrett_ErikaStadler.jpg

Erika Stadler

Erika jobber med strategisk langsiktig kraftsystemutvikling i Statnett, et arbeid som innebærer å finne ut av hvordan vi på en samfunnsøkonomisk lønnsom måte skal utvikle et sikkert, bærekraftig og robust kraftsystem som tilrettelegger for et utslippsfritt energisystem. I Statnett har hun tidligere vært kraftsystemanalytiker, før hun jobbet med utvikling og implementering av selskapsstrategi i Elvia.  Hun har en master i Energiforsyning fra NTNU og en videreutdanning innen bærekraft, strategi og forretningsutvikling fra BI.

DSC_0024.JPG

Rachel Spiegel

Rachel Spiegel er Wind Business Lead i Nord-Europa i DNV Energy Systems, og er basert i Oslo. Hennes erfaring er hovedsakelig innen technical due diligence og byggeoppfølging av vindprosjekter på vegne av långivere, investorer og eiere. Opprinnelig fra USA, studerte hun ved UC Berkeley og NTNU og har jobbet på det nordiske markedet siden 2014.

Tone Svendsen Endal (1).png

Tone Svendsen Endal
 

Tone jobber som rådgiver på energisystemer i Miljøstiftelsen ZERO. Der jobber hun med fornybar energi for å nå klimamål og prosjektet for systemsmart energibruk. Tidligere har hun jobbet i Skift - Næringslivets klimaledere og har en master i internasjonale miljøstudier fra NMBU.

Merete.jpg

Merete Myrmo

Merete jobber med grønne investeringer som Investment Manager in Aker Horizons. Hun kommer fra stillingen Director M&A and Commercial i SN Power hvor hun jobbet med utvikling av vann, sol og vindkraft. Før det jobbet hun 7 år i SEB Investment Banking med M&A og gjeldsfinansiering. Hun er utdannet siviløkonom med MSc i Finance fra NHH og har CEMS Master i International Management fra NHH og HEC Paris.

Leif Skorge.jpg

Leif Skorge

Leif jobber med utvikling av fornybar-prosjekter i Scatec, med særlig fokus på industri, off-grid segmentet og energilagring. Han har tidligere jobbet som rådgiver i Multiconsult og er utdannet ingeniør og økonom fra Australia.

51923974119_2a911c0dc6_o (2)_edited_edited.jpg

Kristian Dahl Larsen

Kristian jobber som næringspolitisk rådgiver i Samfunnsbedriftene Energi der han jobber med energi og klimapolitikk. Han har internasjonal bakgrunn med erfaringer på emnet fra Brussel og London. Han holder en mastergrad i energi fra Sciences Po i Paris og en MBA fra Quantic School of Business and Technology.

Fredrik Høsteng Rød_edited_edited.jpg

Fredrik Høsteng Rød

Fredrik er advokat i advokatfirmaet Haavind og jobber bredt med energibransjen, med særlig fokus på kraftproduksjon, nettvirksomhet, kraftomsetning og transaksjoner innen kraftsektoren.

Styret
bottom of page