UNG I FORNYBAR

Ung i Fornybar (UiF) ble stiftet som forening i januar 2020.

 

Foreningens formål er å være et forum og en møteplass for unge som arbeider innen fornybarsektoren på tvers av fag- og yrkesbakgrunn.

Foreningen vil holde nettverkssamlinger, foredrag og liknende aktiviteter.
 

Foreningen skal også arbeide for å fremme nordisk og internasjonalt samarbeid på området.

Målgruppen er personer under 40 år som arbeider med fornybar energi.

 

Initiativtagere

 

Styret

Cathrine Åsegg Hagen

Cathrine jobber som rådgiver innen fagområdet strømmarked, og er ansvarlig for å utvikle og drifte ulike kurs, konferanser, forskningsprosjekter og publikasjoner. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet i fem år med regulering av sluttbrukermarkedet for strøm i Reguleringsmyndigheten for energi i NVE.

Eivind Johannessen

Eivind har master i finansiell økonomi fra BI. Han har jobbet i Investment Banking DNB Markets siden 2012, med fokus på rådgivning innen oppkjøp og fusjoner innen norsk og nordisk fornybarsektor

Espen Erdal

Espen jobber i fornybar-avdelingen til DNV GL, i Oslo. Her jobber han primært med fornybar-prosjekter innen vindkraft, hvor transaksjonstøtte (Due Diligence) og byggeoppfølging i Norden utgjør størsteparten av hverdagen. I tillegg jobber han med forretningutvikling innen DNV GL’s brede portefølje av tjenester innen energi. Espen har 7 års arbeidserfaring, og er utdannet sivilingeniør fra NTNU. 

Ivana Filipovic

Ivana er advokat i Haavind sin energiavdeling. Hun jobber innenfor alle grener av fornybar energi, og bistår kunder med både prosedyre, rådgivning og transaksjoner. Hun har også spesialisering i internasjonal miljø- og naturressursrett fra Pennsylvania State University.  

John Amund Lund

John Amund er faglig ansvarlig for vindteknikk i Norsk Vind og har vært involvert i utvikling, bygging og drift av flere vindkraftanlegg i innland og utland.

Tiril Staver Eid

Tiril jobber med utvikling av fornybar-prosjekter i Scatec Solar ASA, med særlig fokus på nye markeder i Øst Europa. Hun har tidligere jobbet med investeringer i fornybar-prosjekter i SUSI Partners AG, der hun blant annet var med på oppkjøp av flere vindparker i Norden. 

Maren Grønli

Maren jobber i investeringsavdelingen i Statkraft. Der jobber hun med oppkjøp av sol og vind prosjekter/assets i Europa, India og Sør-Amerika. Hun har tidligere erfaring fra Investment banking i Carnegie og M&A i Stratema. Maren har en master i Finans fra Boston, USA. 

Henrik Fabian Torgrimsby

Henrik er advokat i Thommessen der han hovedsakelig jobber med utbyggingsprosjekter. Han har omfattende erfaring med utbygging av fornybar energi i Norge og han bistår norske leverandører med offshorevindkraftprosjekter i utlandet. 

Svanhild Vesterheim

Svanhild er advokat i Wiersholm med 7 års erfaring. Hun arbeider til daglig med fornybar energi med hovedvekt på utarbeidelse og forhandling av kontrakter, regulatorisk rådgivning, risikovurderinger, løpende kontraktshåndtering og transaksjoner innenfor vannkraft, vindkraft og fjernvarme.

 

© 2019 Ung i Fornybar | Alle Rettigheter Reservert | Design av Peder Schartum Thorbjørnsen